Política de Privacitat

My English Class by Cristel

CONSENTIMIENTO PARA EL TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES

Cristel Castejón Miralles és la responsable de l’tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (eS) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa se li facilita la següent informació de l’tractament:

Finalitat principal: Mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i resoldre les consultes plantejades.

Criteris de conservació dels datos: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir el cap de l’tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Comunicació dels datos: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Derets que assisteixen a l’usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició a l’el seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
Direcció postal: C/Pare Romanyá, 7.  Roquetes, 43520 (Tarragona)
Direcció electrònica: [email protected]